28 juni 2007

Torsdag!

Jag har varit dålig på att blogga senaste tiden nu.
Det har faktiskt inte hänt så mycket att skriva om. Jag har dessutom jobbat hela veckan och inte haft så mycket tid över till att skriva. Tro det eller ej, även Tania har ett liv.
Midsommar var kul. Vi var hos Helena hela kvällen, ett sällskap på 9 personer. Allmän fylla, god mat och sanning eller konsekvens. Har kommit på att det fortfarande, sedan årskurs 4, är den ultimata leken.
Igår gick några från jobbet ut och tog en öl. Det var najs som fan. 55:a tills det stängde vid ett, sedan vidare till Platens där vi inte kom in för jeanette var för liten, så vi gick till Plaza. Andra gången i mitt liv jag varit där och det var ju som ja mindes det. Ganska hemskt. Men vi hade kul ändå. Man har ju det inte roligare än man gör det. Sedan gick ja, micke, robin och jeanette o käkade kebab och sen gick vi hem, jeanette sov på vår soffa, som vanlig nu för tiden.

Igår växlades det pengar. 1500 sek blev till Kuna. Nu är det nära. Om två veckor exakt är jag och sandra i kroatien. Det ska bli så grymt bra. Synd bara att det regnar där nu när syrran är där. Hoppas det ändrar sig tills vi kommer ner!

Det är 1,5 vecka kvar till semestern. Ska bli sjkönt med 4 veckors ledighet, även om jag jobbar några nätter och så. Ska bli skönt att bara jobba 3 dagar i veckan sen fram tills skolan börjar med. japp, jag är lat av naturen. Så är det.

Finns lite bilder på min bilddagbok om man vill se mer av vad jag gjort senaste tiden.

Hej hopp..

6 kommentarer:

  1. Anonym10:45 em

    Tjena! Hej!

    SvaraRadera
  2. haha hej!! Nu är ja frsik. hur mår du?
    ska vi simma i veckan då??? Nu får det fan bli av !

    SvaraRadera
  3. Anonym9:37 em

    ja det kan vi säga! vilken dag tycker du?

    SvaraRadera
  4. vi kan säga tisdag eller onsdag? vilket passar dig bäst?
    jag skippar nog utgång i veckan dock. har kommit på att min plånbok e liten just nu.

    SvaraRadera
  5. Anonym10:35 em

    okej ska vi säga onsdag då? Hur dags? Jag måste ju vara på jobbet kvart i elva ungefär. Så vi är klara tills dess.. Ok, du får äga till när du kan då, för det är fan i mig på tiden att vi hittar på nåt! (nu ska vi ju ses på onsdag för all del...)

    Puss

    SvaraRadera
  6. Anonym11:42 em

    klockan halv tio utanför tinnis? simmar 45 min typ.. tidigare än så får du inte upp mig :)

    SvaraRadera