31 juli 2007

kväll.

Jag hade en bra ide om vad jag skulle göra för mat. det blev SKITgott.
Jag gjorde en hemmagjord potatissallad.
Kokade färskpotatis i småbitar, den fick kallna sen blanda jag i den med resten av salladen som bestod av : ruccolasallad, tomat, gurka, färska championer, rödlök, isbergssallad, fetaost och dressing gjord på Olivolja, vinäger och ättika. Det var svingott! (fick tipset av Sara och Jenny i lördags när jag var där och käkade, men gjorde lite på eget sätt, hade ju inget direkt recept..)
Micke som påstår att han inte gillade sallad älskade det. Fast det är mycket han påstår att han inte gillar som han faktiskt tycker om sen. Han har nog bara inte smakat det sedan han var typ 10 år gammal =)

Nu är jag på jobbet. Och som ni märker är vi hemma, inte på sjukhuset. Därav tillgång till dator. VÄLDIGT skönt kan jag lova er! Jag kan även kolla på några avsnitt av L word som jag tog med mig. Det finns lite fler tv-kanaler med. Så det blir 2 ½ man och Simpsons sen vid 24.00 på trean. Ja tänk vad bra det är med tv, dator och allt sånt där.

Idag var jag ute och gick. 45 min. Sen handlade jag och cyklade hem. Jag cyklade även till jobbet (lambohov) vilket jag kommer ångra i morgon bitti! Men det är skönt att röra på sig igen. Ska följa me micke och träna med hans innebandylag på torsdag med. De kör fys och sen fotboll nu på försäsongen och fotboll vill jag jag vara med på! Sen ska jag börja med innebandy med mitt lag den 20 aug. Det ska bli grymt skönt att röra på sig regelbundet igen och dessutom har jag och Micke tagit tag i det här nu med att inte äta en massa strunt och även äta nyttigare mat. ALla som känner oss har ju sett att vi båda råkat ut för sambofällan. Båda har gått upp GANSKA mycket senaste året. Hehe. men nu är det ändring på det ! Så de så.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar