9 oktober 2007

NSF ni är söta

NSF är bra på att lägga ut "invandrare våldtog". Så jag tänkte skriva lite från aftonbladet:

Tonårsnazister åtalades för mord

Två tonårspojkar har åtalats misstänkta för ett mycket brutalt mord på en rörelsehindrad 55-årig man i Upplands Väsby, norr om Stockholm. En tredje pojke åtalas för grov misshandel.

55-åringen misshandlades till döds i sitt hem med sparkar och slag, basebollträ och knogjärn. Den brutala misshandeln skedde vid tre tillfällen från eftermiddagen den 18 juni till morgonen därpå. När mannen troligen var på väg att dö knivhöggs han flera gånger.

– Det är ett extremt våld, jag har aldrig skådat något liknande. Det är vid olika tillfällen och de har haft hur mycket tid som helst att tänka igenom sitt agerande och besinna sig, säger Lars-Inge Franksson, utredare vid Norrortspolisen, till SVT:s ABC.

De mordmisstänkta är medlemmar i Nationalsocialistisk front. I deras datorer har polisen hittat en mängd högerextremistiskt material, filmade misshandlar och mord.

Pojkarna greps när de återvände till brottsplatsen och en polis såg torkat blod på deras skor. I den tekniska bevisningen finns också en film, tagen med mobilkamera, där gärningsmännen misshandlar 55-åringen, varpå de gör Hitler-hälsning.

2 kommentarer:

  1. Anonym9:50 em

    Om du lärde dig att tänka lite mer kritiskt så skulle du upptäcka att allt inte är som det står i media. Aftonbladet ljuger, synd för dig när du äntligen ska kunna slå tillbaka. Däremot är det tyvärr väldigt ofta man får läsa "invandrare våldtog" men det beror på att det är väldigt vanligt.

    SvaraRadera
  2. haha ja . och det är inte alls vanligt att rasister/nazister gör olagliga saker? som att kränka andra människor t.ex. =)

    Vi har olika åsikter. så är det. INGET du säger kan få mig att börja tro eller tycka något annat. Speciellt inte när det gäller att invandrare skulle vara mindre värda, bete sig sämre än "alla andra" osv.

    Det jag ville visa var bara att erat lilla fins sällskap inte är några änglar och ändå orkar ni hänga ut människa efter människa. Som den cepeskadade homosexuella invandraren på pride. Kan du förklara vad han gjort för illa?
    det är bara patetiskt av er att lägga ut bilder och skriva fåniga kommentarer om dem.

    SvaraRadera