18 juni 2008

full fart

Jag borde sätta fart. Har en hel del att göra här hemma innan jag ska iväg vid halv fem till stan. På stan ska jag posta ett paket (tradera), gå till systembolaget, hämta ut p-piller och sen ska jag träffa Lollo en stund. Vi ses alldeles för sällan nu för tiden... Innan jag ska iväg ska jag här hemma städa, diska och fixa i ordning mig själv så folk kan komma hit vid sju..

MEN, klockan är faktiskt bara 12. Så jag har 4,5 timma på mig. Känner dock mig själv så jag kommer ju inte komma igång förren alldeles för sent. jaja, jag brukar alltid hinna på nåt konstigt vis ändå..Ni som känner för att komma hit och kolla på fotbollen ikväll. Kom runt 19-19.30.

Jag håller på med ett fotoalbum. Gör det på nätet, jag hoppas verkligen det kommer bli fint. Jag vet att om jag framkallar kort så tar det ytterligare 6 månader innan jag får in de i ett album. Så nu gör jag direkt så jag får det hemskickat på posten! bra tycker jag. Måste framkalla lite kort med som jag kan skicka till Sydafrika. Vet att pojkarna så jättegärna ville ha några kort på sig själva..

På måndag åker jag och Nadine till kroatien. Gu' så gött!!

a just det. HEJA SVERIGE!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar