25 oktober 2008

lörrrrrdag

varit hos farmor då. fick lite saker av henne, pappa och småsystrarna (och mamma var med på den med). Parfym, trisslottor (vann 75 kr yey), biobiljetter och 2 biljetter till magnus betner i november. får se vem jag tar med mig. det kan få bli en tävling. Skriv en motivering till varför just DU ska få följa med mig och se sveriges roligaste och smartaste kille live!

nu ska jag strax springa till lollo. måste köpa frukt till bålen och toapapper på vägen. INTE glömma! hoppas verkligen det blir en rolig kväll. jag orkar inte vara deppig ikväll. pepp pepp pepp pepp. (pia, kan du säga till peppen att komma till mig för kvällen eller?)

allt känns som det rinner mot sitt slut just nu och det gör så jävla ont. ondare än något någonsin gjort. har alltid funnits hopp förut. men känns som hoppet börjar ta slut med. fy fan för det.

hej hej. pepp pepp

1 kommentar:

  1. Anonym2:09 em

    Okej. Motivering var det.
    För att Betnér är helt jävla fantastisk och kan få mig att jag garva lungorna ur mig så fort han ens visar sig i rutan. För att vi är helt katastrofala och egentligen skulle gått för ett år sedan men aldrig lyckades pallra oss iväg. Varken i Linköping eller Norrköping (vad hände egentligen..?) För att jag är helt övertygad om att han kommer att få mig att le hela vägen in på nya året... För att jag skulle sälja valfri kroppsdel för att få se honom (men nu kanske jag har sagt liiite för mycket).
    ;)

    SvaraRadera