28 december 2008

Inte bättre

En dag med te, youghurt, alvedon, massa tv och svett blandat med frossa så mår jag fan inte ett dugg bättre. Snoret rinner, hostan bränner i bröstet och febern pendlar upp och ner. Jag vill inte vara sjuk längre! 2 dagar räcker. Jag börjar bli orolig att jag har lunginflammation, men så har jag ju blivit lite hypokondrisk på senare år också.

Har lagt upp lite bilder på bilddagboken från juldagen och eskilstuna nu. Bara kika in om ni vill. Mest en massa posingbilder, men det är ju kul.

På tal om hur man "ska" vara vid en viss ålder. Jag tror att just runt 25 är den perfekta ålder att inte känna krav alls. Man KAN vara sambo och ha barn utan att folk tycker det är för tidigt och att man inte är mogen för det. Men man kan även vara de som reser runt, festar mycket och lever ett ganska "vilt" liv utan att känna pressen utifrån att man borde ha familj och hus. Kanske är så att de som blir irriterade och tar åt sig av folk som klagar på det här, är personer som någonstans långt där inne har en liten liten önskan av att få vara båda delarna eller att de hade hunnit med en del som man inte hunnit med eller faktiskt saknar ett stadigt förhållande. Men jag vet inte. Jag kanske tolkar alla fel :) Jag tycker i alla fall att alla ska få vara precis som de är. Oavsett ålder. Barnslighet och omognad har inte med sånt här att göra. Verkligen inte.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar