8 januari 2009

csn är då inte snabbast i världen.

Jag har gått ner 1 kilo i alla fall sedan julafton. Alltid nåt. Nu ska jag dra igång träningen ordentligt. På måndag börjar jag spela fotboll igen och kommer träna 2 ggr i veckan. Måndagar och Lördagar. Perfekt, då kan man gå till gymmet/köra wii fit 2 dagar i veckan med. Sjukt pepp! Det ska bli grymt kul att spela fotboll igen!! Saknar det. Vi ska spela cup med, sista helgen innan jag åker iväg till Sydafrika. Svinkul!

På tal om Sydafrika. Jag fick lite mer skitpapper jag måste skicka in till csn idag. FAN. Jag är så trött på det här. MEN, det här ÄR de sista, så om en vecka SKA jag veta säkert, och då JÄVLAR ska det bokas flyg. Bästa Sara har lovat att låna ut pengar, eftersom csn kommer ta ännu en liten tid på sig att få de utskickade. Jag är så glad att inte behöva ha med csn att göra mer sen, mer än att sätta in pengar till de på lånet sen. Men inga mer jävla papper att fylla i, inga mer stämplar som skolan ska sätta på papper osv osv. Usch vad jag är trött på det där!

Januari kommer bli rätt hårt i skolan. Men det är bara att bita ihop. Jag vet ju vad som väntar sen i februari liksom. SOL OCH VÄRME!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar