17 januari 2009

Futsal

Jag tänkte starta en modeblogg. Bara skriva om vad jag har på mig och ta kort i hallspegeln varje dag på min otroligt varierande och moderiktiga outfit...
njaa. kanske inte va?
Aja det här är jag innan jag ska på fotboll, jag ser grymt road ut..

Åkte med Taxi Franko mellan Dackehallen och Lagmanshallen för att kolla på Turbdin och MAI. Tubbe åkte ur och MAI, som min lillasyster spelar i, gick vidare. Nadine gjorde ett par mål, några av dem riktigt snygga. Stolt man kan bli som storasyrra då, jag har ju inte ens gett henne generna liksom, det är ju mamma och pappa som gjort. Vad har JAG att vara stolt över? Haha.. I alla fall, kul att se, synd att jag inte hinner åka in i morgon dock. Har egen träning..

förresten är det hon i nummer tio på ryggen som är Nadine..


I morgon ska jag som sagt träna, sen ska jag träffa Lollo senare på kvällen. Vi har inte setts på över 3 veckor då hon varit i Västervik och varit hus & barnvakt... Det ska bli grymt skönt att hänga med henne lite igen, dricka lite öl och röka för många mentholcigaretter... Haha.

Ska kolla på greys nu, sen sova...

2 kommentarer:

  1. Anonym10:29 fm

    Haha, jag anade en viss sarkasm i det du skrev om modebloggandet! ;D

    Men vad kul att jobba som volontär. Är det ett krävande jobb? Jag har faktiskt tänkt att jag skulle vilja jobba som det någon gång i framtiden. Men jag skulle bli så jävla nervös.

    SvaraRadera
  2. haha ja modebloggar är kanske inte det mest intressanta här i världen om man säger så..

    Jo visst är det väl krävande, psykiskt framförallt. man får se och höra en hel del om människoöden som inte alltid är lätt att hantera. Men allt det försvinner i bakgrunden för hur jävla kul och givande det är.

    SvaraRadera