3 februari 2009

SHIT!!!!!

Jag vet inte vad jag ska säga. Jag har vunnit en volontärresa för 30 000, får åka var jag vill på www.volontarresor.se inom ett år. Så, någon som vill hänga på nästa vinter? Börja spara. Jag funderar just nu på Ghana, Senegal, Brasilien, Vietnam eller Thailand.

Jag är i chock fortfarande och vet inte vad jag ska säga.

den här bilden och en motivering till varför man ska dricka kravmärkt kaffe gjorde att jag vann... Zoega var det som hade tävlingen..

8 kommentarer:

  1. Anonym1:12 em

    Men shit! grattis, fan va kul. Ska ju erkänna att jag känner mig lockad att säga att jag vill haka på. Just nu är jag i total panik över vad jag ska göra i höst å jag har suttit å kollat på volontärresor.se en del. Så ja jag är väl intresserad.

    SvaraRadera
  2. Johanna, ja säg det, så får vi se om du gör det? Jag är sugen som bara den på Brasilien just nu, dels för att det är lite äldre barn man jobbar med och dels för att Rio är ju en stad man vill åka till rent allmänt! Men många länder känns lockande. I would love to go with you!

    SvaraRadera
  3. Anonym4:19 em

    wooooow! men shit.. jag fattade fan inte vad jag läste först! HELT JÄVLA GALET & HELT SJUKT KUL! fan, grattis! ja, du vet att jag gärna hakar på.. om jag får ihop pengar. hur mkt behövs det!?

    SvaraRadera
  4. Anonym4:32 em

    wow! Grattis!! Fasen så kul!!!

    SvaraRadera
  5. Anonym5:38 em

    WOW!! Grattis! Gud va kul för dig. O jajag såg ditt inlägg om adressen. Ska försöka att få dit dom snarast. Har en väldigt sjuk liten kille hemma...

    SvaraRadera
  6. Grattis! Härligt att du vann, du som brinner för det.

    SvaraRadera