31 maj 2009

Natti

Nyss hemkommen. Har varit hos Erika på lite party, jag var inte så party. Drack några glas bål. Men inte var jag trist för det inte. Jag var däremot DJ för kvällen ( tog på mig rollen själv, sån är jag) och herregud vad det var kul att spela Take That, Spice Girls, East 17, Gina G, All Saints och en massa annat som i Lindas mun kallas "skämslådan-musik".

Vid halv tolv kände jag och Steffie att det var dags att gå hem, det gjorde vi också. Vi tog dock ett stopp på Mc Donalds, det var vi förtjänta efter en nykter afton. Micke jobbade och jag insåg nog idag hur jääääääävligt det måste vara att jobba där på kvällarna. Personerna framför oss i kön var faktsikt helt dumma i huvudet på så många sätt att jag inte förstår att Micke kunde fortsätta vara serviceinriktad. Jag hade aldrig pallat att jobba på Mc Donalds och imponeras faktiskt en hel del av de som gör det, och på alla andra ställen där man får tampas med fulla människor, idiotiska människor och elaka människor. Jag hade aldrig kunnat hålla mig tror jag. Jag jobbar med människor varje dag där jag hamnar i konflikter och liknande, men det blir aldrig riktigt samma sak. Svårt att förklara. Men det är som att jag aldrig skulle orka jobba med friska, gamla människor, som var otrevliga eller gnälliga. Det finns ingen anledning att gnälla på de som bara gör sitt jobb, bara för att man är bitter eller sur. En annan sak om man är sjuk, psykiskt t.ex eller gått igenom saker som gör att man inte kan hantera sina egna beteenden. Jaja, det blev ett långt utlägg om det där. Ska i alla fall aldrig klandra ner på att jobba på Mc Donalds, men kan dock tycka att de som jobbar där borde göra allt för att ta sig därifrån, skitlön för slitgöra!

Nu ska jag nog sova, är väldigt trött efter en hel dag med flytt och sen socialiserat mig både med familj och vänner.. Det är ett hårt liv jag lever... :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar