16 oktober 2009

nattliga samtal

Jag och JohannaP pratade relationer. Vi är kanske inte helt friska när det kommer till sånt men det här är ett uttryck från vår sida:

- jag kan inte se mig själv vara sådär puttenuttig och kär o helt förälskad o bara vilja träffa nån HELA tiden på det sättet

orka.

jag vill ha nån. men inte mer än så.. nån som bryr sig om MIG. haha. så jävla ego



Och det är faktiskt sant. Jag vill faktiskt inte ha det mer bindande. Jag orkar inte det. Jag är inte lockad av det just nu. Jag vill bara ha NÅN där som är lite speciell som jag kan bry mig om och som kan bry sig om mig. Thats it. Inget "jag är kär i dig, jag saknar dig, jag är rädd att förlora dig"

jag är inte rädd att förlora nån nu. jag vet att vänskapen kommer finnas kvar hur som helst och det är den som är viktigast för mig.

Från och med december så är det Kapstaden som är i min skalle och jag vet att jag kommer glömma de senaste månaderna ganska snabbt. Inte glömma, men inte sakna så mycket heller. Dock minnas det som nåt jävligt bra och som fick mig på fötter igen. Men inte sakna och tro det ska finnas kvar senare. Det var HÄR och NU, det visste jag från början. Trodde dock aldrig jag skulle kunna hantera det alls. Det har jag dock klarat ganska fint tycker jag. Några små nervsammanbrott men inget i det stora hela. Jag är jävligt stolt över mig själv.


Eller håller jag på att bli känslolös? NEJ! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar