14 december 2009

snabbis

Tanken var att hänga hos Damian och uppdatera er lite om allt..
Men nu ska i tydligen iväg på en hejdåfest på stranden i Clifton för en tysk kille som åker hem i morgon. Ja, planera i det här landet är ingen ide för det dyker alltid upp saker som man inte räknat med. oftast bra saker :)

Hörde idag att Nelson Mandela är döende och vad det innebär för det här landet... ja det är en hel del. Vad ledningen i det här landet kommer kunna ta sig till när Mandela inte finns kvar att säga sin åsikt, kan innebära en hel del mindre trevliga saker. Inbördeskrig är på tal på mångas tungor. Ja jag vet inte vad jag ska tro. Utan Mandela på 90talet så hade det hänt, så det finns säkert väldigt många som bara inväntat hans dödsdag för att göra något åt det. Det känns sjukt och skrämmande och sorgligt.

Och nu speciellt till Irina, lite information om Chevonne (en 16årig tjej som bott på gatan i minst 6 år). Hon blev tydligen gruppvåldtagen då, för 6 år sedan, i Camp Bay av 4 affärsmän.. Att få veta det nu, efter 2 år gör så jävla ont i mig. Hon blev även utsatt för ännu en väldtäckt för bara 3 veckor sedan. Jag har ju sett på henne att hon svänger, upp och ner hela tiden i sitt humör och hon är oftast påverkad av olika droger... kan inte klandra henne över huvudtaget. Den smärtan hade jag med velat ta bort så gott det gick... Fan. Hon är en så stor del av mitt hjärta och jag vet inte vad jag ska säga mer.. Det är bara så jävla hemskt.

Fick veta det här av Lindsay som driver det nya projektet jag börjat jobba på, på eftermiddagarna. LÄNK

Berättar mer om det om några dagar när jag kommit in i det. Men det är det absolut mest seriösa arbetet med hemlösa ungdomar som jag kommit i närheten av och det ska bli så jäkla intressant att hjälpa till där.

Nu ska vi mot stranden och ha en jäkligt bra kväll. Ja, svart och vitt, upp och ner, glädje och sorg, varmt och kallt.. det är vad det här landet handlar om.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar