7 december 2009

vardag

Känns som mitt förra inlägg var väldigt känslolöst och mest ren fakta. Insåg det när jag läste det efteråt. Det är så mycket konstiga känslor att det är svårt att sätta ord på dom. Det är bra känslor men samtidigt konstiga känslor. Allt är så annorlunda här och allt är så annorlunda hemma under tiden jag är här och jag har INGEN aning om vad eller hur jag ska göra när jag kommer hem..

Jag hittar inte orden nu heller. Men Kapstaden börjar i alla fall kännas som hemma igen och det är skönt att bo lite närmre stan. Observatory som vi bor i är en liten stadsdel med caféer, barer, clubar, internetcafé osv osv. Man kan gå ut ensam på kvällen och det är en stor frihet här. Jag måste dock säga att jag saknar känslan som man fick ute i den tuffa förorten i Athlone. Att alltid vara lite smårädd (men inte så att det störde) och att verkligen se de riktiga sydafrikanska människorna. Här vimlar det av studenter och turister även om största delen är inhemska captownians. Jag har bara träffat Clint en snabbis, vi sprang märkligt nog på varandra bland 50 000 (!!) människor i stan i fredags när det var VM-lottningen.. Men ska väl hänga lite senare i veckan. Det är bra folk, Athlone-gänget...

I morgon är det julfest i soppköket. Kommer vara tre sittningar med 100 personer varje sittning, ska bli så jäkla kul att uppleva. Ska ta mycket kort.

Savian (lillkillen) har inte visat sig på soppköket än, hoppas verkligen han dyker upp i morgon..

Nej, jag hittar inte mer ord idag heller.

Jag mår bra i alla fall!

Saknar många där hemma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar