17 april 2010

Sovit!

Veckans sömnbrist tog jag igen inatt, sov nio timmar. Känner mig dock lite trött fortfarande. Så där får jag inte hålla på allt för mycket alltså. Sova typ fem timmar per natt är inte så bra i längden känner jag nu.

Ska duscha snart och försöka göra mig pepp inför kvällen. Ska bli jättekul att göra nåt annat, träffa annat folk, gå ut på nåt annat ställe. Är sjukt trött på att gå ut i Linköping, Är inte alls trött på att gå ut, festa, ha kul, dansa... Men utbudet i stan är inte så jävla bra. Antingen Platens där jag känner mig gammal och lite för svensson eller alla andra ställen där jag känner mig för ung och sjukt INTE svensson när jag ser en del andra =) Dömmer inte folk, man får göra vad man vill, ha på sig vad man vill och gilla vilken musik man vill. Dock känner jag mig lite bortkommen på sånna ställen och har kanske inte skitkul. Så, Yey för annan stad och nytt folk för en kväll!

Det som ska bli najs i sommar är NH:s uteservering. Precis lagom. Bra musik, rolig blandning av folk och ganska billigt vin. Lugnt och chill men ändå massa folk. LAGOM. Kommer bli nice.

Jag har börjat fundera på hur det kommer kännas när nån kommer hem inom några veckor. Försöker inte tänka på det utan det får komma då! Men lite märkligt känns det allt...

Har varit på stan och käkat med Matilda. Är glad jag har henne. Känns som vi ligger på samma nivå på åt sätt och kan prata om saker på ett jävligt vuxet sätt och det är skönt ibland. Även om jag tycker om att balla ur och vara jävligt barnslig och inte tänka på nåt alls på ett vuxet sätt ibland. Det är mycket som hon fattar utan att döma men ändå kan säga ifrån och ge råd som jag kan behöva ibland.. Ärlighet varar längst.. Det är skönt!

Nehe, duschen var det ja!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar