14 juni 2010

lite ytlig idag

Ok, 13 min sprang jag. Kändes som en evighet haha. Då vet jag att den rundan tar den tiden i alla fall. Ska försöka springa den så ofta jag kan, och sen utvidga den lite varje gång. Jag hade gärna tappat fyra kilo och få se ut som jag gjorde förra sommaren:

Är det förresten bara jag som inte störs så himla mycket av vuvuzelorna?

2 kommentarer:

  1. Jennifer4:19 em

    Vart sprang du? Bästa rundan finns ju i Mjölby! Spring längs ån till Egebylund, sjukt fin runda, man springer och tittar på de små lammen och lyssnar på alla ljud runt ån och glömer bort tiden! Och det är TRÅKIGT i början att sprnga så är det bara, har alltid hatat det med men så när man är igång så funkar det bra sen. Bra tips annars är att skaffa NIKE+ om man har en ipod, det blir lite roligare att springa när man har en egen "coach"!

    SvaraRadera
  2. jag har ingen Ipod :)

    Jag springer ner mot prästgårdsliden, utmed ån och sen genom stan och så runt gästis och över kungsbron och förbi sibylla och så är jag hemma :)

    men ja, egebylund är en bra ide. Lite långt bara. Jag springer hellre kort nu till en början o känner att jag inte stannar. Ska öka sträckan sakta men säkert..

    Tänkte springa 30 min och sen simma 30min under sommaren.

    SvaraRadera