13 augusti 2010

nähä. now what?

Det var inte halsfluss. Inga bakterier hittades. En virusinfektion i halsen. Som alltså inte går att bota med nån antibiotika utan måste gå över av sig självt. Visserligen skönt att jag inte fått halsfluss igen. Jag var lite förvånad över hur låg febern var då jag i vanliga fall brukar ligga i 40 graders feber vid halsfluss. MEN, det sämsta med det här är ju att jag kan va sjuk en vecka till. Missar massa jobb. Massa pengar. Skit. Har inte råd!

Jag ligger ner, då är det ok. Förutom när jag måste svälja, då det känns som tusen nålar i halsen. Sätter jag mig upp eller ännu värre ställer mig upp så snurrar det i huvudet och en otrolig smärta tillkommer på vänster sida av huvudet.

Jag vill bara sova, men vaknar av att det gör ont i halsen eller att jag dreglar för att kroppen inte vill svälja just på grund av smärtan.

Vilken kul helg det kommer bli. Och jag tycker jag kan få gnälla lite för jag gör sällan det över sjukdomar. Men just med halsen, feber och huvudvärk blir jag gnällig as hell, för jag är så TRÖTT på det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar