21 november 2010

helg nu!

Så tar jag äntligen helg. Ska bli så jävla skönt att sova ut i morgon, ska inte ställa klockan, minns inte när jag kunde göra så sist. Skönt!

Det är så många konstiga saker som påminner mig om dig hela tiden. Men det är så skönt för nu har det där värsta gått över. Jag dör inte varje gång, jag blir bara lite ledsen och det kanske hugger till i magen på mig. Jag har så många minnen, som är speciella. Saker jag inte kan gå in på här. Saker jag för alltid bara kommer dela med mig själv, och dig. Jag gillar inte att vi inte pratar nåt längre, att vi inte är en del av varandras liv. Det är tomt.

Jag vet att jag sa att jag inte skulle använda helgon längre. Men det blir ett tidsfördriv. Det är skönt att prata med främmande människor men som ändå ger en massa kul energi och många gånger en massa uppmärksamhet och positiva reflektioner och många gånger bara en massa garv och glädje. Det är ytligt och det är långsökt, men det är lite skönt. För det är inte på riktigt, riktigt. På avstånd. För det är vad jag kan ta nu. Tanken på att faktiskt flörta med killar och vara med nån annan, är jättelångt borta. Jag kan inte ens föreställa mig det. Det skulle ju vara Du.

Men det man i alla fall mår LITE bättre av, ska man väl ändå ta vara på?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar