1 november 2010

Nu vill jag faktiskt bara komma hem till min soffa..

Sitter hos Åsa. Pappa planterar om blommor. Åsa är på jobbet. Väntar på att hon ska komma hem så vi kan åka mot Mjölby. Det är allt lite kul att Pappa också pendlar till Västerås. Av alla städer. Han och Åsa har bott särbos Mjölby-Västerås i ca 10 år. Så länge har inte jag tänkt att jag och Jacob ska bo långt ifrån varandra :)

Jacob skriver tenta, hoppas det går bra för honom. Han var lite nervös, men samtidigt ganska säker på att det skulle gå bra. Jag saknar INTE att plugga, usch. Inte min grej. Har inte så svårt för det, men gillar inte sättet att lära in saker. Läsa läsa läsa, tenta av, skriva arbeten. Sen då? Kommer man ihåg mer än hälften? Är betyget det viktiga? Eller är det att lära sig saker? Är det i huvudet eller på pappret man ska ha saker? Nej, jag är glad att den delen är slut för min del. ÄNDÅ har jag börjar fundera på att plugga lite kurser nästa höst. Men då är det bara lösa kurser, sånt jag VERKLIGEN vill läsa om och lära mig. Inget program med massa påtvingad information. Internationella relationer och sociologi vill jag läsa. Vi får väl se hur det blir!

Nehe, nu vill jag verkligen bara komma hem. Slappa i soffan. Sova i min säng. Dock ensam, ju, men så får det väl vara, i 12 nätter.. Sen ska jag upp hit igen. 12 nätter.. Suck... jaja.

Ser inte fram emot veckan:
tisdag. kurs 9-12 jobb natt 22-08
onsdag. ledig
torsdag. jobb 14-23
fredag. jobb 14-23
lördag. jobb 11-23
söndag. jobb 11-23

vänner? nja, hinner väl ses lite på onsdag men då måste jag tvätta o sånt där också. kärlekskrank bitterfitta AB. haha

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar