28 april 2012

Vaken

Har inte orkat/hunnit/velat skriva något på några dagar. Nina är här och dagarna är fulla av annat än att blogga :) Igår var vi några som hade lite fest här. Yvan lagade sjukt god mat. Ris, kyckling, bönor och lök, på afrikanskt vis. Kan inte förklara hur det var gjort men det var bland det godaste jag ätit på mycket längre. Alla kryddor, sättet han tillagade riset och löken. Gaaaah! Sen var vi här och det blev så sjukt mycket afrika att jag blev lite depp ett tag, saknar det så mycket. Men lyckades vända på det och kvällen blev bra. Gick ut en sväng och sen tillbaka hit, efter lite Zoukdans med Yvan på vattenhålet, för att äta maten, igen :)

I morse skulle jag och Nina upp vid 8 för att hinna ner och få en vettig plats till Bakluckeloppisen som var idag. Herregud så sliten jag var, men det var det värt. 1200 kronor lyckades vi sälja för och det var sjukt kul att ringa till Moses och säga att jag skickar ner pengarna till honom nästa vecka. Jag vet att han och hans organisation just nu verkligen behöver pengar så valet var inte svårt. Nästa gång får pengarna gå till John och härbärget. Man kan inte hjälpa till överallt varje gång. Just nu är Moses den som behöver pengarna mest, av olika anledningar..

I morgon åker vi mot Malmö för att fira Valborg med Josefin och Martina, ska bli jäkligt skoj.

Här kommer lite musik som fastnat i mitt hjärta. Den spelas på repeat:

1 kommentar:

  1. Jag älskar Brenda Fassie!!!!! Sydafrika är underbart.. ibland känner jag den smärtan i bröstet av saknad för livet där och människorna... Härligt att det gick bra på loppisen>!!!

    SvaraRadera