11 augusti 2012

Nee vet ni vad!

Från och med måndag får det vara nog. De sista fem veckorna här hemma ska jag fan ta tag i träningen. Jag ska fundera idag och i morgon på vilket sätt. Springa? Promenera långt? Gymmet? Simma? Jag ska skippa ALLT socker och all skitmat. Jag vill inte att det ska vara som det är nu, så enkelt är det. Det är inte JAG. Så, från och med måndag och fem veckor framåt så får det vara dags!

Peppa mig gärna, ge mig tips, hetsa mig lite!

2 kommentarer:

  1. Matilda10:07 em

    Vi kan köra tillsammans? eller just det med skitmat och socker osv. Och så får vi komma på något "straff" och vara SJUKT ärliga. Dock så vill inte jag skippa det helt utan jag vill kunna unna mej nåt gott nångång i veckan eller så :) annars klarar jag det aldrig! Och så kan vi göra grejer som båda kan utan att det kostar pengar. Typ simma (?), springa osv. JAg p-walkar ju 4 dagar i veckan. Men det är ju mitt 12-veckorsprogram :) vad säger du?

    SvaraRadera
  2. Det är ju synd att vi inte bor i samma stad. Men vi kan peppa varandra som fan! Jag ska försöka springa/gå minst 4 ggr i veckan och köra lite styrka hemma i alla fall.. Att det ska vara så svårt!

    SvaraRadera