13 augusti 2012

Övertrött

En heldag på jobbet.
Först storshopping på IKEA. De som var efter oss i kön kollade noga och länge innan de smög fram "eeeh, får man fråga... VAD handlar ni till?! Vi får inte ihop det riktigt" . Ja alltså det ser nog lite kul när två tjejer i 30årsåldern (herregud är jag i 30årsåldern??) köper 20 handdukar, 20 paraplyer, massa kastruller, koppar, täcken, galgar m.m. m.m. Det gick iaf smidigt trots att halva västra östergötland var på Ikano idag.
Efter IKEA svängde vi förbi och sa hej till syrran på Intersport. Väl tillbaka på kontoret så var det väldigt lugnt. 17 av 19 kids är iväg på läger. Inte så himla mycket att göra. Jag lagade mat till mina arbetskamrater. Blev afrikanskt, skräll!? Senare kom lite ungdomar förbi som har bott hos oss innan men blivit gamla och mogna nog att flytta till eget. Vi kollade på film tillsammans. Det är så fint att de kommer och hälsar på, kramar om en och säger att de saknar en. Det är sånt som gör att man vet och förstår att det man pysslar med är viktigt.

Kom hem vid 22.30 och fastnade framför OS-avslutningen. Spice Girls. HAHA! OS 2012 har varit grymt bra. OS är en jäkligt fin grej. Idrott kan VERKLIGEN förena och få oss att strunta i alla krig och bråk. Jag är inte insatt eller intresserad av ens 10% av sporterna i OS men man tittar ändå och gillar det, just för att det är en shysst och fin sak. De som dissar OS har missat något, jag har dissat alla år innan, men är glad att jag gick emot mina egna tankar om att det skulle vara tråkigt.

Nu har jag skrivit klart. Snart.

Träna i morgon?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar