9 september 2012

one more week

Äh det gick över ganska fort. Jag tror att jag behövde det där, rensa huvudet på lite tankar och känslor. Minns inte när jag grät sist och vet inte exakt vad jag grät över idag, men skönt var det! Det behövs ibland så enkelt är det..

En vecka kvar. Herregud vad tiden gått fort. Det är 4 månader sedan Moses sa "come here, I make it work out for you, we need your help". På en vecka hade jag sagt upp lägenheten, fixat tjänstledigt och bokat biljetten. De dagar jag tvivlar så brukar jag tänka tillbaka på den veckan och då vet jag att det är det här jag vill, jag har velat det så länge.

Alla problem som finns här hemma kommer försvinna när planet landar i Kapstaden, jag vet det. För de problem jag må ha här, är egentligen inte riktiga. Inte bestående. Jag vet det. Jag vet att jag kommer få problem där med, när jag kommer in i vardagen där nere. Pojkar, jobbet, vänner o allt det där ni vet. MEN, att då bara kunna ta tåget ut till havet, sätta mig på stranden eller ta en promenad utmed vattnet, det kommer hjälpa, på en annan nivå. Eller att bara gå till ett av projekten och träffa alla underbara kids, det är sådan jävla balsam för själen.

En vecka kvar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar