3 oktober 2012

Festivalpepp?

Allt är ganska stressigt nu, vet inte om vi tagit oss vatten över huvudet vad gäller festivalen. Vi ska ta dit 10 tält, få upp dom och även köra ca 45 personer fram och tillbaka till festivalen. Känns som vi inte har riktig koll på hur många som faktiskt kommer och vilka som har betalat osv.. Jag är dock inte ansvarig så jag försöker låta bli att stressa upp mig över det. VI är dock ett team så om det blir fel så är det ändå på mitt ansvar med, känner jag. MEN, jag vet att i slutändan så kommer det bli asbra och vara skitkul. Jag hoppas att jag inte fryser ihjäl bara, det är ju bara 10 grader på nätterna och jag har inte med mig jättemycket varma kläder direkt.

Ikväll ska jag bara vara hemma, eller kanske bara gå över till en kompis och kolla på film.
Det är så himla skönt där jag bor nu, jag kan röra mig väldigt fritt, ta promenader och gå till affären osv utan problem. Det är sådan skillnad här från område till område, svårt att förklara, det räcker med att gå 300 meter åt fel håll så kan det köra ihop sig rejält. Dock har jag ju efter alla mina gånger här börjat få ett hum om var man ska eller inte ska befinna sig. Känner mig som en "local", nästan :) I förrgår var jag ute och sprang i 30 minuter, sprang upp till universitetsområdet, det är så SJUKT vackert där. Sådan jäkla utsikt! Im still in love with this town!

Igår var det sommar, jag brände mig till och med litegrann på axlarna. Härligt. Men idag är det 15 grader och regn igen och jag fryser :) Kapstaden i ett nötskal!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar