2 oktober 2006

idiotcpkärringtilldåligfotbollsspelare


Idag skulle jag äntligen äntiligen piercat mig. Sett fram emot det jättelänge! Varit asskraj men nu var det verkligen så att det skulle bli av.
men så igår spelade jag match med b-laget. Mot västra harg/strålsnäs. Typ östergötlands sämsta fotbollsslag kanske. Fy fan. De hade en forward som var typ tre meter lång o vägde typ 400 kg... hon var inte att leka med. inte för att hon var nån skicklig fotbollsspelare utan för att hon var STOR. hon kom mot mig, kom väl typ förbi mig DÅ slänger hon upp armen i ansiktet på mig. rakt över näsan. Min stackars näsa som redan fick en smäll i våras liksom. Det small till fint och sprutade blod. Så nu ser den ut som den gör. Ont har jag och pierca mig kan jag inte.
Jag hatar alla jävla kassa lag som med deras förstauppställning inte kan bjuda upp till fotboll ens. Vi var 10 spelare på plan, typ 7 st 14-åringar o sen tre damlagsspelare.. Ändå var de fan i mig sämre än oss. JAG ÄR ARG. jag skulle ju piercat mig idag. bajskorv.

Åka och handla snart. det är kul! älskar att handla så att hela frysen och kylen e full sen.. Snälla Anna skjutsar oss till ica maxi sen. himla trevligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar