5 december 2006

jobb??????????

Ska ringa snart.
Fick ett mail igår från en skola om att jag skulle ringa angående ett jobb. Snälla snälla låt det vara nåt jag kan få. Jag vill så gärna! 100% fram till sommaren i så fall. Skulle vara toppen. Ledig alla helger. Jobba 8-17 eller 7-16. Jag vill fna ha ett sånt jobb ett tag. Har jag aldrig haft förut. Ska ringa om 50 min. HOPPAS. (återkommer senare med info)
senare: japp, intervju i veckan. Assistentjobb åt en pojke i åk 1. Vore toppen.



Igår var jag och tränade innebandy med IBF Linköping. Det kändes bättre än med Berg. Lite lagom nivå. Jag ska tydligen vara med och spela match i morgon. haha, kan gå hur som hellst. Kan ju inte ens alla regler. höhö. Men det ska bli kul.


Fan. jag mådde skitbra när jag hade varit och tränat. Men nu vaknade jag av en hemsk huvudvärk, och trötthet. Fast den kan ju vara pga att klockan är sju på morgonen. Men det är liksom inte sådan trötthet heller. Det känns annorlunda. Och snart måste jag ringa min chef och försöka förklara detta med, IGEN. fan, han tror verkligen jag är dum i huvet. Jag vill bara ha ett sjukintyg NU så att de tror mig.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar