7 februari 2007

jobb jobb jobb

japp. i morrn 7-16. 8-16 fredag. 11-16 lördag. jaja, bra pengar i alla fall. Ska försöka vara lite ledig nästa vecka. jobba så att ja kan träna både måndag och onsdag och vara ledig hela onsdagen och... NEJ förresten. jag ska vara ledig fredagen för då ska va anordna fest för gymnasiet och sen jobbar jag hela helgen. japp. så ska jag göra. fan va träligt de e med detta planerande. fast ganska skönt att kunna bestämma så pass mycket själv ändå.

snart slutar jag. då ska springa hem och äta lite, sen åka och träna sen hem och sova. fan. vill verkligen inte jobba i morgon. jag hatar att börja sju på morgonen. det borde vara förbjudet!

Micke ligger hemma me feber o förkylning. jag vill INTE bli smittad. verkligen inte!
har inte tid att vara sjuk!!

3 kommentarer:

  1. Anonym5:52 em

    Tjena. Har du bytt nummer eller nåt för jag skickade sms, men d kanske inte kom fram? Hör gärna av dig så vi kan leka nån dag!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Anonym8:22 fm

    Morgonstund har guld i mun !
    Det är underbart att kommma igång på morgonen du har bara inte upptäckt det än ;)
    Fast det e klart, om man bloggar eller sitter uppe och slösurfar på nätterna så kan det vara lite segt att börja 7 på morgonen :)

    SvaraRadera
  3. det är ALDRIG skönt att gå upp på morgonen. Jag vill sova lääänge. Finns inget att göra på morgonen ju. yp diska och städa och det slipepr man ju gärna =) Mycket mysigare på nätterna än på mornarna.

    SvaraRadera