15 mars 2007

sommar...


fy bubblan vad jag saknar den här tiden!
vill tillbaka i sommar. hoppas det blir så.
dessutom saknar jag min kropp då. har precis provat lite sommarkläder och alla är typ för små. hur när hände det?
nej jag vill fan kunna ha allt det till sommaren. undrar om det är möjligt. blir less annars. usch. gillar inte att bry mig. men gör det ändå. trist!!


Nu ska jag ner på stan och äta frukost/lunch med micke. sen jobba. får se hur länge jag pallar sitta där med min rygg. den gör ont!

hej på er

4 kommentarer:

  1. Anonym1:09 em

    Det såg ju helt underbart ut!

    (Och för övrigt tror jag att du hajjade hurdana kort jag menade när jag pratar om att ta kort på sig själv. Inte såna när man har långkalsonger eller är full, det är ju bara störtskönt. I know you get me.)

    Jo ja e ledig hela lördagen, kvällen med. Ska vi göra nåt roligt? Imorrn fyller ju Ninnis kille år å vi ska dit på smörgåstårta.

    SvaraRadera
  2. Anonym1:25 em

    haha jaa du, du är inte ensam om att vilka komma tillbaka till det som var i somras när man ser på den filmen... haha hoppas fotbollsträningen börjar ge lite resultat snart :P

    SvaraRadera
  3. Anonym1:30 em

    foootooo menar jag såklart :)

    SvaraRadera
  4. Anna: haha ja jag vet vad du meande. haha. och jag är ju en fotoposer det är kul. sällan snygga kort men vad gör man. =)

    jag spelar match på söndag men nåt kan vi väl hitta på? matchen e inte förren 16 på söndagen så några öl kan jag dricka.

    Jennifer: haha. vadå du har väl inte gått upp sedan dess? eller har du. jag har i alla fall. fy sjutton. alla kläder är för små typ. du vet de svarta byxorna ja köpte, de som satt hängigt. de e taighta som fan nu. haha. usch.
    Vi ses på söndag. kan inte träna i morrn. ska på utbildning i stockholm hela dagen.

    SvaraRadera