17 oktober 2009

Patriot?

Visste ni att inom 40 år så hotas svenskar att vara en minioritet i sitt eget land. Tänk er, så hemskt.

Det fick vi lära oss idag av patriot.nu. De stod på gågatan mellan stora torget och trädgårdstorget och delade ut lappar. De var ett par stycken och några meter ifrån stod tre häftiga killar och "höll vakt", ifall det skulle bli nåt liv. Herregud. Jag är inte mogen i alla lägen och fick bara ur mig: "fy fan vilka jävla FITTOR"

Jag Linus och Jens gick förbi en andra gång och kunde inte låta bli. Linus sa "skäms ni inte?" och fick det noga genomtänkta svaret "naaaae, gör inte du?"

En fråga. Vad ska Linus skämmas för? För att han frågade så? För svensk är han ju. De kan ju inte veta om nån av oss inte var det heller. Så det kan ju inte varit att han skulle skämmas för nåt sånt, eller tog de bara för givet att nån av oss var en blatte? Nej, ett litet frustrerat och korkat svar tillbaka helt klart..

Jag kunde inte vara tyst då och sa "jag ber om ursäkt för att jag förstör ert land, hemsk ledsen alltså". På det fick jag inget svar, sen gick vi. Jag var på jävligt dåligt humör sen i nån timma. Jag kan inte rå för det. Jag tar inte åt mig direkt, blir bara förbannad. Jävla idioter är vad de är. Patetiska, ensamma, svaga personer. Det är synd att det får synas, men yttrandefrihet är asbolut inget jag vill motarbeta så vad ska man göra..

Några ord från deras hemsida:

Vi värnar vårt eget folk och är svurna motståndare till fenomen som massinvandring (främlingsinvasion), rasblandning (folkmord) och mångkulturalism (kulturförstöring).

HAHA!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar